Over Osteopathie Maarten de Boer

Mijn verhaal

Na een aantal jaren als wetenschappelijk onderzoeker gewerkt te hebben in Schotland en in Nederland, met de focus op orthopedisch klinisch onderzoek, besloot hij de stap naar osteopathie te maken en voltooide hij de zesjarige opleiding Osteopathie aan het College Sutherland in Amsterdam.

In de tussentijd heeft Maarten gewerkt als Bewegingswetenschapper en Klinisch Inspanningsfysioloog in een multidisciplinair revalidatiecentrum. Ook is Maarten docent Biomechanica en Methodologie aan de voltijdsopleiding Osteopathie aan het College Sutherland. Zijn proefschrift gaat over de relatie tussen buikklachten en de psyche.

Behandeling van buikklachten en hun relatie op het bewegingsapparaat en brein is een belangrijk accent van de behandeling.

Naast de behandeling van algemene klachten is hij als fervent sporter en vanuit zijn achtergrond als Bewegingswetenschapper en Inspanningsfysioloog specifiek geïnteresseerd in klachten bij (duur)sporters. Bovendien wil Maarten zich graag bekwamen in de osteopathie bij kinderen en baby’s.

Maarten woont samen met zijn vriendin in Den Helder en in zijn vrije tijd sport hij graag. Hij doet af en toe een triatlon, fietst graag op de weg en op de mountainbike, en is over het algemeen graag buiten om te kamperen, wandelen  het liefst een combinatie van die twee.

Vrijblijvend Advies?

Neem vrijblijvend contact met mij op, dan kunnen wij samen bekijken wat ik voor u kan betekenen.

Wat onze cliënten zeggen

Maarten heeft mij super geholpen met mijn klachten aan mijn nek, dankzij Maarten  de Boer Osteopathie ben ik nu klachten vrij.

Daan de Vries

“Ik heb van alles geprobeerd om mijn klachten op te lossen, van Fysio tot het ziekhuis niets hielp, maarten heeft de achterliggende oorzaak achterhaalt en de oplossing geboden!

Mevr van den Broek

Ik was sceptisch, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik mij veel beter voel na de behandelingen. Maarten Bedankt!

Dhr Bannink